Peki Neden OGAŞ ?
OGAŞ ŞEKERLEME olarak yaklaşık 500 yıllık olan bu geleneksel tadın en iyisini sunabilmek, sizleri “Dünyayı Tatlandıran Türk Lezzetiyle” buluşturabilmek için çıktık bu yola.. %100 pancar şekeriyle hazırladığımız lokumlarımız da tamamen naturel aromalar ve renklendiriciler kullandık ve bir ilki yaratarak gerçek meyve özlerinden (havuç, elma, ayva, üzüm, incir, kayısı, balkabağı, hurma, keçiboynuzu, böğürtlen) lokumlar ürettik. Hem el emeği hem de yüksek teknolojiyle hazırlanmış lokumlarımızı ISO 9001 ve ISO 22000 Kalite Yönetim Sistemi belgeleriyle de tescilledik.

Lokumun yanıbaşına pişmaniye, susam ve saray helvalarını da ekleyerek, günlük 10 ton üretim kapasitesine ulaştık. Yurtiçi ve yurtdışı pazarlarında da önemli bir pazar payına sahip olduk. Bu eşsiz lezzetleri tüm dünyaya ulaştırmak gibi bir misyon edindik kendimize. Şimdi de OGAŞ ŞEKERLEME olarak 150 çalışanımızla Türk lokumunu Afyonkarahisar'dan çıkartıp 35 ülkeye yayabilmenin, mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz ve diyoruz ki;

“Dünya, Lezzetin O Eşsiz Markası OGAŞ ile Tatlanacak”

22

Lokumlar

10

Pişmaniyeler

22

Turkish Delights

10

Cotton Candies