Fındıklı Lokum

Gül Aromalı Lokum
Ağustos 13, 2020

Fındıklı Lokum

İçindekiler: Toz Şeker, Mısır Nişastası, Renklendirici (Antosiyanin), Doğal Aroma Verici (Gül), Asitlik Düzenleyici (Sitrik Asit).

Alerjen Uyarısı:
Ürün iz miktarda iç Antep fıstığı, iç fındık, iç ceviz, iç badem, susam ve iç yer fıstığı içerebilir.

Net Miktar: 350 g

 

Enerji ve Besin Öğeleri

100 g üründe

Enerji(kJ/kcal)

1807kJ/431,80kcal

Yağ(g)

9,90g

Doymuş Yağ(g)

2,80g

Karbonhidrat(g)

68,3g

Şeker(g)

76,70g

Lif(g)

2,40g

Protein(g)

2,90g

Tuz(g)

0,00g

Açıklama

Özel Muhafaza/Kullanım Koşulları:
• Güneş ışığından uzak,serin ve kuru ortamda yatay olarak muhafaza ediniz.
• Çok soğuk iklimlerde, kullanımdan önce ürünün oda sıcaklığında 10 dakika bekletilmesi tavsiye edilir.
• Tavsiye edilen tüketim tarihi (TETT) ve parti numarası ambalaj üzerindedir.
• Ambalaj açıldıktan sonra bir hafta içerisinde tüketmeniz tavsiye edilir.
• Doğrudan tüketime uygundur.

Paketleme Şekli:
Sizlere daha iyi ve sağlıklı hizmet verebilmek adına, lokumlarımız özel ambalajlarda paketlenmektedir.

NOT:
Ürünlerimizin içinde raf ömrünü uzatacak kimyasal ya da sentetik olan, kıvam vericiler, koruyucular, lezzet verici aromalar, glikoz, fruktoz, mısır şurubu , yapay tatlandırıcılar, gıda boyası, renklendiriciler vb. katkı maddeleri kesinlikle kullanılmaz.

Türk Gıda Kodeksi (TGK) Lokum Tebliği’ne uygun olarak üretilmiştir.

İşletmemizde ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi, ISO 22000:2018 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi ve Helal Yönetim Sistemi uygulanmaktadır.

İşletmeci Firma İşletme Kayıt Numarası: TR-03-K-000482