İçindekiler: Toz Şeker, Mısır Nişastası, İç Antep Fıstığı- İç Fındık (%12), Kakao, Hindistan Cevizi, Doğal Aroma Vericiler (Antep fıstığı,Vanilin), Asitlik düzenleyici (Sitrik Asit)
Sultan Lokum; Toz Şeker, Mısır Nişastası, İç Fındık, Çöğen Suyu, Hindistan Cevizi, Asitlik Düzenleyici (Sitrik Asit), Doğal Aroma Verici (Vanilin).
Alerjen Uyarısı: Ürün İç Antep Fıstığı,İç fındık içerir. Ürün iz miktarda iç badem, iç ceviz, iç yer fıstığı ve susam içerebilir.
Net Miktar: 350 g
Enerji ve Besin Öğeleri |
100 g üründe |
Enerji(kJ/kcal) |
1684kj /399,30kcal |
Yağ(g) |
9,90g |
Doymuş Yağ(g) |
2,60g |
Karbonhidrat(g) |
89,70g |
Şeker(g) |
76,70g |
Lif(g) |
1,30g |
Protein(g) |
1,50g |
Tuz(g) |
0,00g |
Özel Muhafaza/Kullanım Koşulları:
• Güneş ışığından uzak,serin ve kuru ortamda yatay olarak muhafaza ediniz.
• Çok soğuk iklimlerde, kullanımdan önce ürünün oda sıcaklığında 10 dakika bekletilmesi tavsiye edilir.
• Tavsiye edilen tüketim tarihi (TETT) ve parti numarası ambalaj üzerindedir.
• Ambalaj açıldıktan sonra bir hafta içerisinde tüketmeniz tavsiye edilir.
• Doğrudan tüketime uygundur.
Paketleme Şekli:
Sizlere daha iyi ve sağlıklı hizmet verebilmek adına, lokumlarımız özel ambalajlarda paketlenmektedir.
NOT:
Ürünlerimizin içinde raf ömrünü uzatacak kimyasal ya da sentetik olan, kıvam vericiler, koruyucular, lezzet verici aromalar, glikoz, fruktoz, mısır şurubu , yapay tatlandırıcılar, gıda boyası, renklendiriciler vb. katkı maddeleri kesinlikle kullanılmaz.
Türk Gıda Kodeksi (TGK) Lokum Tebliği’ne uygun olarak üretilmiştir.
İşletmemizde ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi, ISO 22000:2018 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi ve Helal Yönetim Sistemi uygulanmaktadır.
İşletmeci Firma İşletme Kayıt Numarası: TR-03-K-000482