Antep Fıstığı ve Fındık Süslemeli Lokum

Muz-Elma-Çilek-Portakal-Aromalı-Lokum
Ağustos 13, 2020
Antep Fıstığı ve Fındık Süslemeli Sultan Lokum
Ağustos 13, 2020

Antep Fıstığı ve Fındık Süslemeli Lokum

İçindekiler: Toz Şeker, Mısır Nişastası, İç Antep Fıstığı, İç Fındık, Hindistan Cevizi, Asitlik Düzenleyici (Sitrik Asit), Doğal Aroma Verici (Vanilin).
Süslemek için: Antep Fıstığı ve Fındık (%6)

Alerjen Uyarısı: Ürün İç Antep Fıstığı, İç Fındık içerir. Ürün iz miktarda İç badem, iç yer fıstığı, iç ceviz ve susam içerebilir. Net Miktar: 350 g

 

Enerji ve Besin Öğeleri

100 g üründe

Enerji(kJ/kcal)

1808kj/431,90kcal

Yağ(g)

6,70g

Doymuş Yağ(g)

0,30g

Karbonhidrat(g)

90,30g

Şeker(g)

68,3 g

Lif(g)

1,5g

Protein(g)

2,00g

Tuz(g)

0,10g

Açıklama

Özel Muhafaza/Kullanım Koşulları:
• Güneş ışığından uzak,serin ve kuru ortamda yatay olarak muhafaza ediniz.
• Çok soğuk iklimlerde, kullanımdan önce ürünün oda sıcaklığında 10 dakika bekletilmesi tavsiye edilir.
• Tavsiye edilen tüketim tarihi (TETT) ve parti numarası ambalaj üzerindedir.
• Ambalaj açıldıktan sonra bir hafta içerisinde tüketmeniz tavsiye edilir.
• Doğrudan tüketime uygundur.

Paketleme Şekli:
Sizlere daha iyi ve sağlıklı hizmet verebilmek adına, lokumlarımız özel ambalajlarda paketlenmektedir.

NOT:
Ürünlerimizin içinde raf ömrünü uzatacak kimyasal ya da sentetik olan, kıvam vericiler, koruyucular, lezzet verici aromalar, glikoz, fruktoz, mısır şurubu , yapay tatlandırıcılar, gıda boyası, renklendiriciler vb. katkı maddeleri kesinlikle kullanılmaz.

Türk Gıda Kodeksi (TGK) Lokum Tebliği’ne uygun olarak üretilmiştir.

İşletmemizde ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi, ISO 22000:2018 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi ve Helal Yönetim Sistemi uygulanmaktadır.

İşletmeci Firma İşletme Kayıt Numarası: TR-03-K-000482